Beoordelingen van De Surinamer Hoogeveen

Recente recensies

5.0
Karst
vandaag

Heerlijk eten. Bezorgen kwam op de afgesproken tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Melvin
gisteren

Was wederom heerlijk en snel bezorgd

Martijn Martowirono
gisteren

Eten was lekker en netjes verpakt. verder mag de menukaart wat uitgebreider.

Flo
30 november 2021

Snel, warm en erg lekker😍

Ruud
28 november 2021

Genoten van heerlijke nasi met malse kip. Ruime porties en op tijd bezorgd.

Bosman
28 november 2021

Fantastische ! Echt niks te verbeteren !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marit
27 november 2021
Bas
27 november 2021

Lekkere broodjes en snelle bezorging ! Niks op aan te merken

Jorgo
17 november 2021

Was erg lekker, bedankt

Richard
16 november 2021

Erg lekker en mals. Bezorging stipt op tijd

Jennifer Miedema
15 november 2021

Eten was goed verzorgd, heerlijk warm! Absoluut een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
13 november 2021

Heerlijk eten! Helaas wel iets lauw, niet meer erg heet en bezorging duurde lang. Wel echt een aanrader voor het eten!

Joost
13 november 2021

Lekkere eerste kennismaking. De roti was heerlijk, maar ik zou liever meer boontjes willen en minder aardappelen. Met de aardappels icm de (heerlijke) grote rotiplaat heb je heel veel koolhydraten die erg vullen. De boontjes zijn juist het middel om het luchtig en niet te droog te houden

Nail Teke
12 november 2021

Een zeer geslaagde eerste bestelling bij De Surinamer. En zeker voor herhaling vatbaar.

Kitty
9 november 2021

Was weer lekker. En snelle bezorging ook eten was nog goed warm toen aankwam echt top.

Diana
6 november 2021

Heerlijk gegeten! Vriend de roti kip, ik de vega roti. Grote portie, zou met liefde dezelfde prijs betalen voor iets minder :-) Volgende keer proberen we de Surinaamse roti.

Anoniem
3 november 2021

Op tijd leveren en juiste indicatie hiervan geven. Nu met kleine kinderen half uur extra moeten wachten.

Reactie van De Surinamer

Beste, we hebben het nagekeken en zagen dat u het eten z.s.m wilde hebben. We hebben toen de tijd aangegeven dat we konden leveren en dat was een half uur later. Hierover heeft u een bevestigingsmail ontvangen. Excuses voor het ongemak maar bedankt voor uw feedback. Mvg de Surinamer

Kok
29 oktober 2021

We hebben heerlijk gegeten. Een aanrader.

Linda
29 oktober 2021

Weer super voor elkaar en heerlijk gegeten!

Janet
26 oktober 2021

Heerlijke roti tempe. Mag wel wat meer saus bevattenb

Géke Zwartscholten
25 oktober 2021

De bestelling kwam helaas erg laat. In dit geval erg vervelend, omdat we een afspraak hadden en even snel wilden eten. De broodjes waren lekker, vooral het pombroodje.

Justin
23 oktober 2021

Erg lekker !!

Kim
23 oktober 2021

Heerlijk gegeten. En snelle bezorging.

Bianca
23 oktober 2021

Heerlijk!

Bouwmeester
22 oktober 2021

Heerlijk gegeten, vriendelijke mensen!!

Gary
22 oktober 2021

Ik ben zeer blij dat de Surinamer in Hoogeveen is komen vestigen. Als een Afro-Caribische man is het onmogelijk om eten van je ‘roots’ te vinden hier en het menu van de Surinamer brengen herinneren terug van ‘back home’ in Bardados en Mama’s keuken. Goed gedaan mensen. Een kleine tip: bezorg wat verder dan Hoogeveen zelf.

Kok
22 oktober 2021

Het was onze 1e ervaring met De Surinamer. Broodje Bakkeljauw was heerlijk. Personeel ook heel vriendelijk. We komen zeker weer.

Jan
21 oktober 2021

Voor de tweede keer heerlijk gegeten. Bezorging stipt op tijd. Een mooie aanvulling in Hoogeveen.

Hendri Wemmenhove
15 oktober 2021
Schepers
14 oktober 2021

Was onze eerste keer en zeker niet de laatste! Lekker van smaak en ruime porties👌

Francisco Navarro
13 oktober 2021

Geweldige smaak!!

John
12 oktober 2021

De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik niet echt bekend ben met de Surinaamse keuken maar wel met de Indonesische keuken. Zowel de bami als de roti smaakte heerlijk. Ik weet alleen niet of ik het wel juist heb opgegeten. Vooral de satesaus was heerlijk, anders zoals ik die vanuit het Verre Oosten ben gewend. Het geheel was goed verzorgd en ook de scheiding in twee tasjes van koude en warme producten, heel goed. Ook de spekkoek, en vooral die met banaan, was heerlijk. Wat betreft de prijzen zou men die toch nog eens tegen het licht mogen houden, zou misschien ietsje minder mogen. maar verder was het heel goed en keurig verzorgd, vooral ook de waarschuwing voor de sambal was terecht.

Jan
12 oktober 2021

Het eten was niet echt warm, de smaak was oké, en de sambal wel heel erg scherp

Alferink
10 oktober 2021

Was de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer, want het was echt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jrb
10 oktober 2021

Porties menu voor een persoon, niet doorgekookt, prima! We hebben er van gesmuld! Strak bestelproces online werkt goed

Maurice
10 oktober 2021

Echt heerlijk, positief verrast!

Jasper
9 oktober 2021
Ewoud van der Wenden
9 oktober 2021

Heerlijk eten en aardig personeel! Een aanrader voor iedereen!! Wij zullen hier zeker vaker eten bestellen!

John H Nunes
7 oktober 2021

Smaakt prima, mag echter wel wat goedkoper zijn, dat zal m.i. ook voor meer omzet zorgen

Bert van Boven
7 oktober 2021

Heerlijk eten, perfect op tijd bezorgd.

Hendri Wemmenhove
6 oktober 2021
A
6 oktober 2021

Heerlijk gegeten, op afgesproken tijd geleverd.

Van veen
5 oktober 2021

Eerste keer geprobeert.. Super tevreden over de kwaliteit van het eten en het contact met de medewerkers zelf! Wij komen zeker vaker terug! Ons nieuwe favoriete! Groetjes de Van Veentjes (Hollandscheveld)

henny winter
4 oktober 2021
Susanne
4 oktober 2021
Stam
4 oktober 2021

Het was heerlijk, vriendelijke bezorging, we hebben er van genoten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper
3 oktober 2021

Heerlijke roti. Mooi op tijd klaar voor afhalen en super netjes verpakt! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
3 oktober 2021

Bijna een uur gewacht op bezorging, maar toen het er eenmaal was dat helemaal vergeten. Ontzettend lekker!! Veel goede smaken en ook veel eten voor je geld. Is het dubbel en dwars waard!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk ten Brink
3 oktober 2021
Anis
2 oktober 2021

De bami met kip was heerlijk en de bezorging was super snel!!

Dj. Kailey
1 oktober 2021
Dick Mulder
27 september 2021
Remke
27 september 2021

Smaakvol, niet zwemmend in het vet Iets meer groente dan vlees misschien…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henri
27 september 2021

Prima voor elkaar.. Heerlijk eten en op de geschatte bezorgtijd bezorgd..Aanrader om hier te bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario
27 september 2021
JL
27 september 2021

Het broodje rendang was lekker, mocht wel meer gekruid zijn. De roti was super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theun Visser
26 september 2021

Superlekker, voor meer dsn herhaling varbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
26 september 2021

Heerlijk gegeten vanavond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MS
26 september 2021

I ordered the roti (kip kerrie) and pom sandwich with chicken. The roti was really nice. You can taste that it has been freshly made and the flatbread (rotiplaat) goes perfectly with it. As for the pom sandwich. It was my first time trying it, and unfortunately I have to conclude that it is not my thing. I was keen on trying it out, but it’s just not made for me. Besides that, it was prepared freshly and I liked the pickled vegetables on the sandwich. On my particular sandwich I only had two bites with chicken, so for a tip I would say spread the chicken out more evenly (maybe in smaller chunks). (Note: If you like pom sandwiches, try it at De Surinamer, because I read earlier that they make it the best. Don’t let my boring tastebuds ruin the fun…) The delivery was perfectly on time and the food was still nice and warm. One thing that would hold me back from ordering here again soon, is the price. I was a bit disappointed by how high the prices are at the moment. It was

K.N. Bisschop
25 september 2021

Er wordt gepraat over kerrysaus maar onze voorstelling van kerrysaus is anders dan de saus die geleverd werd bij de rotti met kip/kerry.

Heleen
24 september 2021

Wij hebben de broodjes rendang, saté, garnalen en kip kerrie gehad. Smaakten stuk voor stuk prima! Bezorging was op precies op gewenste tijd en bezorger was vriendelijk. We gaan zeker vaker bestellen!

Lisette Vonk
24 september 2021

Heerlijke broodjes en roti!

Agnes
24 september 2021

Mooie kennismaking met de Surinaamse keuken. We hebben heerlijk gegeten en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Monique
24 september 2021

Heerlijke Roti. Kipsate is wat droog. Maar verder top eten !

Angel
23 september 2021

Roti besteld voor 2 personen. Helaas vond ik het niet zo lekker. Reden: Aardappelen iets te hard en de saus was waterig.

Karin
23 september 2021

Fantastisch lekker eten ! Bezorging ook prima geregeld 👍🏻

A. Jansen.
23 september 2021
Anja vd Leeuw
22 september 2021
Roelina Dekker
21 september 2021

Vandaag voor het eerst besteld en dat zal zeker NIET de laatste keer zijn, we hebben genoten

Bianca
19 september 2021

Vega versie van Roti was heerlijk! Porties zijn groot, zou alleen in verhouding meer van die frisse komkommer er bij willen, vond het iets te weinig. Bezorging was snel en eten was nog goed op temperatuur. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick Lankhorst
19 september 2021

Goede smaakvolle maaltijden met een vlotte bezorging. Keurige gesealde verpakkingen, goed warm.

Marjan
18 september 2021

Wij hebben heerlijk gegeten.

Daniel
17 september 2021

Veel goede verhalen gehoord, niks van gelogen. Eten was heerlijk! Prima porties, echt genieten. Een verrijking van de afhaal/bezorgmaaltijden in Hoogeveen, geen ‘snelle hap’ maar goed eten! Wij gaan hier zeker vaker bestellen 👌🏻

Schepers
17 september 2021

Voorde eerste keer rotti besteld, heel lekker een aanrader voor iemand die iets anders wil eten

Jolanda Blokzijl
17 september 2021

Heerlijke maaltijd laten bezorgen. Bami met kip smaakte voortreffelijk en ook goed warm.

Kees en Alice
17 september 2021

We hebben weer genoten van heerlijke broodjes. Alle broodjes gedeeld om zoveel mogelijk te proeven. Rendang blijft op nr 1. Volgende keer weer!

Anneke Harteveld
16 september 2021

Compliment: veel garnalen op het broodje. Verbeterpunt: we dachten dat er standaard rijst en een ei in de saoto soep zat. Roti vond 1 persoon te droog

Melvin
15 september 2021

Ga zo door

Marjan
15 september 2021
Yanthe Bussink
15 september 2021

Heeeeerlijk! Verrijking voor Hoogeveen!

Robin Giethoorn
15 september 2021

Heerlijk eten! Top personeel.

Visser
13 september 2021

Erg lekker. Vers en genoeg. Wij zijn erg blij dat ze er zijn :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
12 september 2021

Roti kip: Ruime portie, goed gekruid, mooie dunne roti. Wij misten wel echt de Mme Jeannette erin en een beetje rode ui

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der mark
12 september 2021

Was erg benieuwd naar de surinamer bij ons in de buurt. Bezorging was echt mega snel, top! Heb roti besteld , was erg lekker! Wellicht is het een goed idee om mensen te laten kiezen uit verschillende pittigheden, naar mijn mening moet roti pittig zijn, dat was deze totaal niet. Ondanks dat was het niet flauw maar was de smaak verder goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elvira
12 september 2021
Trouwfotograaf Ina Kleiman Hoogeveen
12 september 2021

Ik had een broodje renang. Was heel lekker en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
11 september 2021

Heerlijk, Hopelijk binnenkort uitgebreidere kaart:)

Nicole
11 september 2021

Smaakte heerlijk, netjes verpakt en stipt op tijd bezorgd.

Mimi
11 september 2021

Zelf nog nooit Roti gehad, wist ook niet heel goed wat ik me erbij voor moest stellen. Het was lekker, maar ik denk voor ons niet vaker. Broodjes gaan we zeker nog een keer uit proberen. Wat ik persoonlijk gek vind is dat je 0.25c betaald voor een plastic tas, terwijl het in een papieren tas zit?! Of betaal je voor het boterhamzakje om de plaat?

Inge
11 september 2021

De broodjes waren erg lekker.

Witvoet
11 september 2021

Na een paar keer broodjes besteld te hebben waar niks op aan te merken was nu broodjes sate waar bijna geen sate op zat. Smaak was daardoor iets minder dan dat we gewend waren.

Egbert en Margreeth Bouwers
10 september 2021

Super lekker gegeten.. wel lastig adresje dat van ons hé😂.

Beveiliging
10 september 2021

1ste x van mijn leven dit gegeten . 1 woord Heerlijk !

Mark
10 september 2021

Heerlijk eten en vriendelijke bediening.

Julia Nieland
9 september 2021

Was weer heerlijk!

Harry Ramaker
8 september 2021

Het is geen klacht in de vorm van niet goed gemaakt maar meer wij vonden het niet erg lekker naar onze smaak

Haroen
8 september 2021

Er mag wel iets meer zoet zuur. Voor de rest was het heerlijk, ga zo door!!

Angeliqur
8 september 2021

De Roti kip kerrie echt een aanrader… heerlijk gegeten…. Wordt zeker vaker besteld

cz
7 september 2021

top

De Vries
7 september 2021
Laura
7 september 2021

Lekker eten, het was op tijd klaar en vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
6 september 2021

Lekker eten, op afgesproken tijd klaar, genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
6 september 2021

Eten was zeer lekker, grote portie. Aardige mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charinda
4 september 2021

Vanavond voor de eerste keer besteld. Roti kip kerrie. Echt super lekker en een grote hoeveelheid. Je hoeft in iedergeval niet bang te zijn dat je te weinig krijgt. Volgende keer de bami kip proberen! Ga zo door

Marjo Hanssen
3 september 2021

Heerlijke roti. Ik werd er blij van. Enige minpuntje: mag wat meer saus bij. En het assortiment uitbreiden met sate zou mij helemaal blij maken

Deem
3 september 2021

Op en top!

Wilko
3 september 2021
Marian
3 september 2021

Prima.

Ywan Schipper
3 september 2021

Voor het eerst bij jullie besteld. Het was lekker maar niet heel bijzonder. Waardoor ik niet weet of ik snel weer zou bestellen. Er hangt een heerlijk positieve vibe bij jullie in de zaak en ook bij de bezorgster.

Suzan
3 september 2021
Richard
2 september 2021

Lekker eten en snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar

Colette
2 september 2021

Eerste keer besteld bij de Surinamer via de website. Ging makkelijk en snel. Bestelling stond op tijd klaar en het was werkelijk héérlijk! Absoluut een aanrader!

Janien bols
2 september 2021

De bezorging kwam later en was lauw. Jammer want de smaak was wel goed.

Niels
2 september 2021

Voor de deur parkeren, gezellig praatje en bovenal erg lekkere broodjes! Voor herhaling vatbaar.

Nick
1 september 2021

Eten was super goed. Tip; zorg dat de website automatisch de straatnaam aanpast aan de postcode. Dit bespaart de arme bezorgster extra ritjes.

Nick
1 september 2021

Zoals altijd super lekker eten!! Dikke pluim

R.A Brouwer
30 augustus 2021

heerlijk gegeten, werden gebeld dat het 10 min later werd met bezorgen (dat is service)..we hadden roti kip en nasi kip, nou nog even wachten op de rendang....gaan zeker vaker bestellen...een aanwinst...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klunder
30 augustus 2021

Heerlijk gegeten, we hebben gesmuld Omdat het druk was met bezorgen kregen we een berichtje dat het eten 15 minuten later bezorgd werd, erg netjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W
30 augustus 2021

Maaltijden zagen er goed verzorgd uit. Roti was aan de droge kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
29 augustus 2021

Heerlijk gegeten en top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemieke
29 augustus 2021

Het eten was lekker. Goed op smaak. Maar ik had smiddags om 13.00 uur mijn bestelling doorgegeven met ophaaltijd 17.50. Vervolgens heb ik nog een half uur moeten wachten op mijn bestelling. 🤨

Ineke Lunenborg
29 augustus 2021

Het is voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
29 augustus 2021

Erg smaakvol, malse kip en goed verpakt

Edwin Winkel
28 augustus 2021

Lekker en smaakvol Niet standaard, een keer wat anders. Verandering van spijs doet eten.

Michel Lepez
28 augustus 2021

Heerlijk genoten van een afhaal maaltijd. Ondanks de stroomstoring toch nog mijn eten op de afgesproken tijd kunnen afhalen, erg fijn. Saoto was heerlijk en goed gevuld. Mooi verse ingrediënten en lekker op temperatuur. Roti was ook goed van smaak en goed gevuld. Fijn ook om te merken dat het ambachtelijke producten zijn en niet kant en klaar varianten van de groothandel. Aanrader deze.

Tineke
28 augustus 2021

Heerlijk!..

GJ Bos
28 augustus 2021

Prima eten! Moest wel bijna half uur wachten op bestelling die paar uur van te voren besteld was om af te halen. Een beetje korting zou dan mooi zijn.

Annelies Kraal
28 augustus 2021

Zeer goede service!

Theo Keyner
28 augustus 2021

Super snelle bezorging 👍🏼👍🏼

Rachmat Botter
28 augustus 2021

Het was heerlijk!! Bami kip, broodje bakkejauw en pastei echt helemaal top en dat terwijl ik hier in elk stadsdeel Surinaams eten. Groeten uit Amsterdam!!

Ilona
27 augustus 2021

Het overtrof mijn verwachtingen 😁

Margriet
27 augustus 2021

Roti besteld. Erg goed maar moest heel lang wachten (ruim 3 kwartier) op mijn bestelling. Aantal mensen die na mij besteld hadden waren eerder geholpen. Men kwam denk ik te laat achter mijn internetbestelling. Erg jammer dat het zo gegaan is. Zal niet zo snel meer een bestelling plaatsen.

Sylvia
27 augustus 2021

Erg lekker, super bezorging, echter vroegen we ons af of jullie de boontjes altijd koud serveren? (Zelf warm gewend nl)

Elroy
27 augustus 2021

Eten was heerlijk en voldoende.

Witvoet
27 augustus 2021

1 van de bestelde broodjes was iets aan de lauwe kant, maar ondanks dat heeft het allemaal toch lekker gesmaakt.

Dennis
26 augustus 2021

Was helemaal top !!! Voor herhaling vatbaar dus !!

Marcel
26 augustus 2021

Super eten

Trijntje
26 augustus 2021

Heerlijk eten en snelle bezorging!

medewerkers van Distrivers
26 augustus 2021

Wij hadden 7 broodjes besteld waaronder rendang, kip kerrie , taboe en kipsate. Rijkelijk gevuld. En errug lekker! Miste een broodje bij de kipsate. Mijn collega kreeg binnen 15 minuten alsnog een nieuw broodje kipsate klasse! Wij gaan vaker bestellen!

Co Co
26 augustus 2021

Bami was niet warm. Maar even in de magnetron gedaan. Het eten was heerlijk!! 😀

Anneke van Achteren
25 augustus 2021

Jammer dat het zo lang duurde voor we iets bij jullie konden bestellen. Omdat wij wat ouder zijn , zijn we vaak afhankelijk van bezorging. We hebben vanaf de opening gepoogd eten bij jullie te bestellen en vandaag is het gelukt en het was heerlijk!!!!!! Veel succes verder en we begrijpen “alle begin is moeilijk”. Veel succes verder. ,

Bernd Schutte
25 augustus 2021

De bestelling kwam precies op de aangegeven tijd aan. Vriendelijke bezorger, het eten was goed op temperatuur en smaakte heerlijk!

Lisanne
24 augustus 2021

We vonden het eten allemaal heerlijk. De porties waren ruim voldoende en het personeel vriendelijk.

H. Stevens
24 augustus 2021

We hebben heerlijk gegeten van de Roti kip kerrie, het was nog goed warm en snel bezorgd.

Thijs
24 augustus 2021

Enkele aardappels wat hard, had iets meer kip verwacht bij de roti, maar voor de rest goed en lekker. De bami en babi ketjap waren helemaal top. Bezorging keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jochem
22 augustus 2021
Marieke Scholing
22 augustus 2021

Lekker eten, grote porties en een vriendelijke service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erika
22 augustus 2021

Eten was prima Smiddags bestellen voor de avond en dan alsnog 3 kwartier is echt heel slecht. Pas na opnieuw vragen kon het alsnog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gea
22 augustus 2021

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariel Wiegers
22 augustus 2021

Lekker eten, smaak was goed. Maar... We hadden de vega roti besteld ipv de tempe roti, omdat hij tempe niet lekker vindt. Helaas zat er tempe bij. Bij de 4x bakbanaan zat geen satesaus, stond er wel bij. De aardappel ed bij de roti mocht best wat warmer. Dus die moest nog even in de magnetron. Broodjes waren erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maartje
21 augustus 2021

Ik kom zeker nog een keer terug, want de authentieke smaak van ‘t eten was heerlijk! De meiden achter de balie waren allervriendelijkst, maar ze gaven zelf ook aan dat het druk was en het geheel verliep wat chaotisch. Ik heb een half uur gewacht op mijn (online) afhaalbestelling, net als andere klanten. Daarentegen bestellen 2 klanten aan de balie en die hebben hun eten binnen no time, dat is wat gek. De bestellingen staan lang op de balie te wachten, logistiek lijkt het allemaal nog niet erg logisch. De meiden doen er alles aan om de klanten tevreden te houden, met hun vriendelijkheid en extra spekkoek of drinken. Het zullen ook wat opstartproblemen zijn.. Maar helaas bij thuiskomst was mijn eten lauw/koud en zat de extra spekkoek, die er in zou zitten vanwege ‘t lange wachten er niet eens in. Ik ga het nog een keer proberen op een rustiger moment. Want de smaak en het concept is echt goed. De medewerkers zijn ook heel vriendelijk. Ik ga voor de herkansing! ;)

Hilco
21 augustus 2021

Het was helaas niet al te warm meer

Aron
21 augustus 2021

Ei was hard, kip was uitgedroogd.

Steve
20 augustus 2021
E en M
20 augustus 2021

Echt heel erg lekker - super vriendelijk bin afhalen! Aanrader !

Jan Penninkhof
20 augustus 2021

Lekker!

J. Vrielink
20 augustus 2021

Bestelling was gevraagd tussen 17.00 en 17.20 maar werd al om 16.50 gevolgd. Jammer dat je niet later kunt laten bezorgen. Smaak Roti is lekker, portie meer dan voldoende, maar aardappelen waren lang niet allemaal gaar en ook de roti bevatte nog harde plekken. Kip was iets aan de droge kant en het ei was aan de buitenkant erg taai, te rubberachtig (wat echt niet hoeft). Iets meer toevoeging van kerriesaus mag om het gerecht in z’n geheel iets minder droog van structuur te maken. Klein pitje van 🌶 mag. Verder mis ik op de kaart moksi alesi.

Harry Kuik
20 augustus 2021

Mooi op tijd bezorgd, mooie grote portie, goed gekruid en netjes verpakt. Weinig mis mee

Jainy
20 augustus 2021

Heerlijk! Meer dan genoeg ook.

Witvoet
19 augustus 2021

Vier broodjes besteld (2x rendang, 1x babi ketjap, 1x kip kerrie). Broodjes werden mooi op tijd bezorgd. De rode ui en komkommer vielen een beetje weg tegen het vlees. Misschien omdat ze er niet of weinig op zaten. Smaak was goed. Jammer is dat er nog steeds producten als uitverkocht op de website staan, terwijl je net na 11 uur 's ochtends een bestelling wilt plaatsen. Nog geen nieuwe voorraad binnen op dat moment? Binnenkort hoop ik toch jullie broodje kipsate eens te mogen proberen (vanochtend dus helaas niet te bestellen, want uitverkocht). Verder hoop ik op een uitbreiding van de menukaart. Er zijn vast meer lekkere Surinaamse gerechten die het hier ook goed zouden doen.

Kirindongo
19 augustus 2021

Vond het weinig banaan voor het geld wat je betaald

Gert
18 augustus 2021

De roti is erg aangename eerste kennismaking met De Surinamer. Heerlijk gekruid, goed warm, goede portie en vooral.... errug lekker! Afhaalherhaalgevaar groot!

William van Goor
18 augustus 2021
Hillie Hekker
18 augustus 2021

Online besteld was bijna klaar toen ik het kwam ophalen. Vriendelijk personeel werken netjes met handschoenen aan. We hadden Roti kip kerrie besteld was voldoende maar Zat heel weinig kip in bijna alleen maar aardappelen. Voor die prijs had er wel wat meer kip in mogen zitten.

Sil
18 augustus 2021

Eten was zeer lekker, broodjes + gebakken banaan had iets warmer gemogen. Maar aangezien door de drukte de site al stop gezet was is dit begrijpelijk. Ik ga zeker vaker bestellen!

Jolanda
18 augustus 2021

Nog nooit surinaams gegeten dus het leek ons wel wat. De pastei viel echt tegen. De pastei was kurk droog, erwtjes keihard en er zaten verbrande stukjes in. De spekkoek was daarin tegen super lekker.

Maurits Jansen
18 augustus 2021

Was de eerste bestelling maar zeker niet de laatste. We hebben genoten!! Vooral broodje Rendang vond ik heerlijk.

Eikema
17 augustus 2021

Heerlijk gegeten! Saoto soep was wel iets aan zoute kant, maar verder erg lekker gegeten.

Henri Stoefzand
17 augustus 2021

Lekker eten hoor...niks mis mee!!.. Er werd zelfs nog ff gebeld dat ze 10 min later waren met bezorgen.

Roelof en Kitty
16 augustus 2021

De Roti smaakte prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henry Everts
15 augustus 2021
Koos kip
15 augustus 2021

Nog geen papieren menukaart.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rolien
15 augustus 2021

We bestelden online voor 2 personen roti. Helaas moesten we bij het afhalen nog 20 minuten wachten maar de roti was echt Superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
15 augustus 2021

Perfect!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk ten Brink
15 augustus 2021

De roti kip kerrie en de nasi met kip waren heerlijk en ook supersnel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
15 augustus 2021

Heerlijk eten en vriendelijke mensen aan het werk. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen de Vries
15 augustus 2021

Snelle bezorging en eten was warm en heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maik
15 augustus 2021

Super lekker..

Peter
14 augustus 2021

Keep up the good work! Heerlijk gegeten.

Reggy
14 augustus 2021

Heerlijk eten, top service!

Lucette
14 augustus 2021
Maikel
14 augustus 2021

Het eten was heerlijk en ondanks de drukte was de bezorging super snel!

Natasja
14 augustus 2021

Heerlijk!

S.
13 augustus 2021

Super lekker gegeten, roti bami en broodje rendang. Alles was echt heerlijk, complimenten! Bezorging ook heel snel, erg blij dat we nu ook in hoogeveen Surinaams kunnen eten!

M zwiep
13 augustus 2021

Het eten was heeeeerlijk!!! Helaas was de wachttijd ruim een uur. En dat was wel een stuk minder fijn.

Lina
13 augustus 2021

Soep bevatte te veel zout en bami was te pittig voor kinderen.

Nick
13 augustus 2021

Rendang is aan te raden!

Julia Nieland
13 augustus 2021

Heerlijk, weer van genoten 😍😋

Monique
12 augustus 2021

Yes. Echte Roti in Hoogeveen. Top. Volgende keer wel wat Surinaamse sambal erbij geven

Bernd
12 augustus 2021

Snel bezorgd, lekker gegeten!

Tineke
12 augustus 2021

Het was genieten! Top!

Nick
12 augustus 2021

Heerlijke roti! Vriendelijke bezorging! Top mannen

Groeneveld
11 augustus 2021

Heerlijk gegeten en zeker voldoende.

Ciska
11 augustus 2021

Grote porties! Heerlijk van smaak. Vriendelijke bezorger. Top!

Peter van der Veen
8 augustus 2021

Voor de eerste keer roti besteld en opgehaald, aardige medewerkers, lekkere roti, ik kom zeker vaker terug, benieuwd naar de overige gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diaz Leon
8 augustus 2021

Toppers!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos
7 augustus 2021

Erg lekker. Snel bezorgd. Top.

Bryan
7 augustus 2021

Broodjes waren lekker, al moet ik wel zeggen dat op het broodje bakkeljauw weinig bakkeljauw zat. Dit vond ik erg jammer, aangezien ik wel meer gewend ben. Het is tevens wel een verrijking voor Hoogeveen, sinds ik niet meer in Rotterdam woon heb ik Surinaams eten namelijk wel gemist.

Ger
7 augustus 2021

Echt wel een goede aanvulling op het 'uit eten thuis'! Heerlijk, blij met jullie en dat het blijvend! mag duren!! De bezorgtijden in de avond mogen van mij tot 19.30 uur duren.

No Judgment
6 augustus 2021
André Kirindongo
6 augustus 2021

lekker eten

Ciska
6 augustus 2021
Bresser
5 augustus 2021

Heerlijke broodjes, vriendelijke bezorger en precies op de afgesproken tijd geleverd. Bedankt!

Nicole Mensing
4 augustus 2021

Positief is dat jullie ondanks de drukte kalm en heel vriendelijk bleven. Ook het sateetje viel goed in de smaak! Het eten was super goed ook de bami die we voor het lange wachten meekregen! Misschien een tip, even zeggen dat die gele saus, die heerlijk naar mango ruikt wel echt super pittig is! Ik wens jullie veel succes en tot de volgende bestelling 😉

Henk Mulderij
4 augustus 2021

Heerlijke roti gehad!

Sylvana
3 augustus 2021

Heerlijke roti. Miste alleen een beetje extra saus 😀

Kevin & Demi
3 augustus 2021

Het was heel lekker, het smaakte echt goed! Grote porties roti en het was op de afgesproken tijd bezorgd. Een echte aanwinst voor Hoogeveen.

Lisette Vonk
3 augustus 2021
Lianne
3 augustus 2021
Ruben
3 augustus 2021

Top eten, goeie prijs en super personeel

Julia Nieland
2 augustus 2021

Lekker eten alleen erg kleine porties. Gado gado was alleen wat sperziebonen, kool, bloemkool en lontong + een bakje saté, en dit kostte 12 euro! Verder erg lekkere roti en wel een lief team. Ik zou wel vaker komen omdat het eten goed is maar vind het duur en de porties daarin tegen klein.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jutta van den Oord
1 augustus 2021

Vermoedelijk door opstart problemen kwam onze bestelling veel te laat. Hopelijk als de routine qua inkoop, aantal te verwerken bestellingen en bezortijd ontstaat loopt alles beter. Wachten was wel de moeite waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
1 augustus 2021

Heerlijk eten, goedgevulde porties en een ruime keus. Ook voor vegetariërs is er volop keus. Met de Surinamer heeft Hoogeveen een nieuwe wereldkeuken erbij gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
1 augustus 2021

Roti was echt heerlijk!!! Broodje bakkeljauw ontbrak helaas, daar had ik me juist op verheugd, hier in de plaats van een broodje rendang denk ik. Die was wel een beetje droog. Kipsate was op, dat meldde de bezorger. Bezorger was ook ruim een half uur te laat, maar dat begrijp ik met jullie drukte en net jullie derde dag! In ieder geval veel succes gewenst!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petula
1 augustus 2021

Heerlijke broodjes, snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick
1 augustus 2021

Alles was zeer goed vriendelijke bezorging en het eten was om te smullen! heerlijke roti gegeten dit is echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
30 juli 2021

Heerlijk gegeten, het waren grote porties (Roti & Saoto soep). Het personeel is erg vriendelijk!

Patricia Benjamins
30 juli 2021

Heerlijke roti gegeten echt top , des ondanks de drukte heb ik optijd te bestelling gekregen , super service

Angelique
30 juli 2021

Broodje bara garnalen en kip kerrie waren goed van smaak, alleen was het magertjes belegd. De pastei was ook erg lekker

Kees en Alice
30 juli 2021

😄 leuk om jullie keihard te zien werken! De broodjes smaakten geweldig! Aanrader, gaan we nog eens doen!

Isha
30 juli 2021

Niks te klagen, het was heerlijk! Well done toppers!